Το 0,53% του κόμματος, «Δημιουργία, ξανά!», δεν φαίνεται να εμποδίζει τον Θάνο Τζήμερο να έχει πολιτικές φιλοδοξίες και να ονειρεύεται μία «ιδανική» κοινωνία. Μια κοινωνία που μέχρι και η Μαρίν Λεπέν θα ζήλευε!

Τι θα έκανε λοιπόν, ο κ. Τζήμερος αν το κόμμα του ήταν στην Κυβέρνηση; Απάντηση στο ερώτημα δίνει ο ίδιος από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Είναι περιττό να σας πω ότι αν ήταν η «Δημιουργία. ξανά!» στην κυβέρνηση, θα απαγορευόταν η σημερινή πορεία, ακριβώς λόγω της μεγάλης πιθανότητας (δηλαδή βεβαιότητας) να καταλήξει σε έκτροπα και καταστροφές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και να κινδυνεύσουν ζωές. Ούτε περιφρούρηση ούτε κουραφέξαλα. Πλήρης απαγόρευση.
– Κι αν κατέβαιναν να διαδηλώσουν με το ζόρι οι ομοϊδεάτες των Γρηγορόπουλου Ρωμανού και λοιπών επαναστατών των Βορείων Προαστίων με τα λεφτά του μπαμπά;
– Θα συλλαμβάνονταν!
– Όλοι;
– Όλοι!
– Κι αν ομάδες αναρχικών έκαναν έκτροπα στα Εξάρχεια;
– Θα συλλαμβάνονταν!
– Όλοι;
– Όλοι!
Βρίστε με τώρα ως φασίστα».

tzimeros

Μπορεί οι συλλήψεις όσων προκαλούν επεισόδια να είναι αυτονόητες, ωστόσο δεν είναι αυτονόητη η λειτουργία ενός κράτους και μιας κοινωνίας υπό το καθεστώς φόβου «να μη συμβεί οτιδήποτε», απαγορεύοντας κοινωνικές εκδηλώσεις.

Κατά τα άλλα ο κ. Τζήμερος δηλώνει… φιλελεύθερος!

 

 

 

 

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ