Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σε καφενείο, στις Φυτείες του δήμου Ξηρομέρου, το βράδυ τις Κυριακής, ανάμεσα σε έναν νεαρό θαμώνα και μιας παρέας 4-5 ατόμων, μεταξύ των οποίων ήταν και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Μπαρμπαρούσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, η παρέα του βουλευτή, που συνοδεύονταν από συγγενικά του πρόσωπα, είχε προηγούμενα προσωπικής φύσης με τον θαμώνα, με αποτέλεσμα να του επιτεθούν και να τον χτυπήσουν.

Ο βουλευτής μαζί με μια ομάδα 5-6 ατόμων από το χωριό της Μπαμπίνης, που οι περισσότεροι είναι συγγενείς του και ο ένας είναι ο πατέρας του, έφτασαν στις Φυτείες με δυο οχήματα και αφού κατέβηκαν κάτω, επιτέθηκαν με λοστούς και άλλα αντικείμενα σε νεαρό αστυνομικό που υπηρετεί στην Αθήνα. Παρενέβησαν άλλοι θαμώνες με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη, μέχρι να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι.

Αποτέλεσμα του καβγά ήταν να τραυματισθούν δύο άτομα, μεταξύ των οποίων και ο νεαρός αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου με τραύματα στο κεφάλι.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις με επικεφαλής τον διοικητή του Α.Τ. της Κατούνας.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ