Τη γενέτειρα του ιδρυτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Καρακανλή, τις Σέρρες, επισκέφθηκε προ ολίγων ημερών, ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Θρέφω πάρα πολύ μεγάλο σεβασμό στον Κωνσταντίνο Καραμανλή» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Εδώ είμαι, όπως περιοδεύω όλη τη Μακεδονία, διότι θα το θεωρούσα αδιανόητο να μην περάσω από τις Σέρρες, αν είναι δυνατόν».

Ένας επιεικής χαρακτηρισμός για το σεβασμό που θρέφει ο κ. Γεωργιάδης για τον ιδρυτή της ΝΔ, θα ήταν κάλλιστα το «όψιμος». Όψιμος, γιατί πλέον ο κ. Γεωργιάδης είναι υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ και πρέπει να καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στη βάση της.

Η άποψή του για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ήταν «κάπως διαφορετική» πριν ενταχθεί στη ΝΔ: «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έφερε τη σοσιαλμανία από το Παρίσι στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση ήταν σχεδόν σοσιαλιστική».

Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε επίσης και τις απόψεις του για την «οικονομία-κούκλα» που παρέδωσε η χούντα στη Μεταπολίτευση: «Ήμασταν Δανία»

Αν ποτέ η «πολιτική κυβίστηση» γίνει ολυμπιακό άθλημα, μην αναρωτηθείτε ποιος θα κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Απλά κοιτάξτε δεξιά. Τέρμα δεξιά. Από εκεί θα έρχεται ο ολυμπιονίκης για να το παραλάβει.

 

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ