Στην πλήρη αποδόμηση της κινδυνολογίας των κομμάτων της αντιπολίτευσης -και κυρίως της Αξιωματικής- προχώρησε, με σημερινή του συνέντευξη, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος.

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει την…παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, για να «μην καταρρεύσει η χώρα», έρχεται ο κ. Κύρτσος να χαλάσει το «παραμύθι»…

«Η αξιολόγηση θα κλείσει. Το θέλουν όλοι παρά τις δυσκολίες και η εικόνα που έχω εγώ είναι ότι θα γίνει εντός του Απριλίου» είπε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM» ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας επίσης πως όπως όλα δείχνουν θα ρυθμιστεί και το ζήτημα του χρέους με τη λεγόμενη αναδιάρθρωση, εξηγώντας: «Η επικείμενη συμφωνία για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και της αναδιάρθρωσης του χρέους δεν σημαίνει ότι από αύριο θα γίνει καλύτερη η ζωή των πολιτών», αλλά –όπως επισήμανε- στο πλαίσιο της οικονομικής πολιτικής θα βελτιωθεί και θα δημιουργηθούν καλύτερες προϋποθέσεις. «Θα υπάρξουν προϋποθέσεις να πάει καλύτερα η οικονομία και σε ένα, ενάμισι, δύο χρόνια θα αρχίσει αυτό να περνάει και στην καθημερινότητα του πολίτη».

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ