Βρήκε το στοιχείο του ο Γιάνης (με ένα νι). Άνοιξε διαμάχη πολιτικών εντυπώσεων και λεκτικών ακροβατισμών με τον υπουργό Οικονομικών της Βρετανίας Τζορτζ Όσμπορν.

Απαντώντας στις πρόσφατες δηλώσεις του Βρετανού ΥΠΟΙΚ (δείτε ΕΔΩ), ο κ. Βαρουφάκης, σε συνέντευξή του στο CNBC, είπε ότι ο κ. Όσμπορν πάσχει από μια βαριά μορφή ασθένειας «βάζω το πόδι στο στόμα», που σημαίνει σε ελεύθερη μεταφορά μιλά εσφαλμένα και είναι καλύτερο να μην μιλά καθόλου.

VAROUFAKHS«Όταν λοιπόν ο Τζορτζ Όσμπορν με χλευάζει, -δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης- προφανώς προσπαθώντας να απολαύσει το γεγονός πως είμαι ένας ηττημένος υπουργός Οικονομικών, ναι, είμαι ένας ηττημένος υπουργός Οικονομικών αλλά από ποιόν; Από μια αδιάλλακτη Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία αποφάσισε να μας προκαλέσει ασφυξία χρησιμοποιώντας τις κλειστές τράπεζες προκειμένου να μας επιβάλει άλλη μια επιμήκυνση και υποκριτική βοήθεια. Ο βρετανικός λαός το γνωρίζει αυτό».

«Πιστεύει πραγματικά ο Τζορτζ Όσμπορν πως κοροϊδεύοντάς με, προσφέρει κάτι στον εαυτό του και στη διανοητική του κατηγορία… Δεν πιστεύω πως κάνει οποιαδήποτε καλό για την νοημοσύνη του», είπε.

«Φαίνεται ανίκανος να αποτρέψει τα συνεχή αυτογκόλ», πρόσθεσε ο κ. Βαρουφάκης.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ