Στα γραφεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην οδό Πειραιώς, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, ο πρώην Εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Καλλιάνος ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία εντός της ημέρας.

Ανακοίνωση αναμένεται και από τη Νέα Δημοκρατία.

Το πρώην στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων συναντήθηκε με τον στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάκη Θεοδωρικάκο, με σκοπό να αποφασίσουν τις λεπτομέρειες για την ανακοίνωση της συνεργασίας τους.

«Ύστερα από σοβαρό προβληματισμό, αποφάσισα να ενταχθώ στη Νέα Δημοκρατία. Πήρα πολύ σοβαρά υπ’ όψιν μου τις απόψεις εκατοντάδων πολιτών με τους οποίους συζήτησα. Πρυτανεύει στην απόφασή μου η βούληση να αγωνιστώ για την απομάκρυνση από την εξουσία της σημερινής αναξιόπιστης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Παρακολούθησα με προσοχή τις τοποθετήσεις όλων των πολιτικών αρχηγών από το βήμα της ΔΕΘ. Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό για τη Συμφωνία Αλήθειας και τις μεταρρυθμίσεις για την έξοδο από την κρίση, είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση για την πατρίδα μας.

Πιστεύω στην ανανέωση της πολιτικής ζωής, στην αξιοκρατία και θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για να ξεπεραστούν οι παθογένειες του χθες στη χώρα μας», δήλωσε ο Γιάννης Καλλιάνος μετά τη γνωστοποίηση της προσχώρησής του στη Νέα Δημοκρατία.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Λεβέντης είχε προβλέψει «γάμο» Καλλιάνου – Νέας Δημοκρατίας μετά την αποχώρησή του από την Ένωση Κεντρώων, στις 29 Αυγούστου.

 

 


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ