Ευκαιρία για ομαδική χολή εναντίον της κυβέρνησης από τους ευρωβουλευτές της Ν.Δ. στο Ευρωκοινοβούλιο.

Σε μια συζήτηση που γίνεται για πρώτη φορά στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και αφορά την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, οι  Μ. Κεφαλογιάννης, Μαρία Σπυράκη, Γιώργος Κύρτσος και Ελίζα Βόζεμπεργκ, το μόνο που βρήκαν να πουν, ήταν σφοδρές κατηγορίες για «διγλωσσία», «λαϊκισμό» και «ουτοπικούς στόχους της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ!

Μάλιστα ο Γ.Κύρτσος, σαν άλλος Δήμος Σταρένιος, δεν δίστασε να καρφώσει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι « ενώ στις Βρυξέλλες υπέγραψε ένα εξαιρετικά φιλόδοξο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, την ίδια ώρα διαβεβαίωνε από το βήμα της ελληνικής βουλής, την αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ της οποίας ηγείται, πως όσο αυτός είναι στο υπουργείο δεν πρόκειται να γίνουν νέες ιδιωτικοποιήσεις».

Μπέρδεψαν τα πεδία νομίζοντας  ότι βρίσκονται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, δεν αντιλήφθηκαν ότι η συζήτηση είχε άλλο περιεχόμενο με το οποίο δεν συνάδει μια φτηνή αντιπολιτευτική παράσταση,  ή απλώς είναι τόσο μικρόψυχοι, αδίστακτοι και μικρόνοες, που δίνουν τα ρέστα τους, διαβάλλοντας τη χώρα στο εξωτερικό;

‘Αντε και εις κατώτερα…

 

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ