Άλλο ένα πολιτικό κόμμα, με επικεφαλής τον Αλέξη Μητρόπουλο, έρχεται να προστεθεί στο πολιτικό σκηνικό. Ο λόγος για την ΕΝΥΠΕΚΚ (Ένωση για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους), η οποία δηλώνει παρούσα στις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις και τις προσεχείς εκλογές.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Ένωση «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΝΥΠΕΚΚ αποφάσισε τη μετεξέλιξή της σε πολιτική κίνηση με την επωνυμία «ΕΝΥΠΕΚΚ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ».

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ είναι άμεση και αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε, αφού οι πρωτεργάτες τού νέου υπερΜνημονίου αλλά και οι παλαιές μνημονιακές δυνάμεις που το ψήφισαν μαζί τους, αρνούνται να συνεργαστούν.

Εξάλλου, ούτε και οι αλληλομισούμενες και αλληλοαποκλειόμενες συγκροτημένες ή διάχυτες αντιμνημονιακές δυνάμεις μπορούν να δημιουργήσουν ένα αξιόπιστο μέτωπο άρνησης και υπέρβασης του μνημονιακού προγράμματος.

Συνεπώς η μόνη διέξοδος που παραμένει στην κοινωνία είναι η συνεννόηση των φορέων της, των οργανώσεων βάσης, ανεξάρτητων πολιτών, κοινωνικών συλλογικοτήτων, των ακηδεμόνευτων Κινήσεων», αναφέρει μεταξύ άλλων η ιδρυτική διακήρυξη.


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ