Η κυβέρνηση που αποφάσισε να προχωρήσει σε δημοπράτηση των -επί 27 χρόνια χωρίς άδεια- καναλιών, ήταν αυτή που οδήγησε το Mega στο κλείσιμο, σύμφωνα με την Όλγα Τρέμη.

Η γνωστή παρουσιάστρια του καναλιού, στο οποίο οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες, παρέθεσε συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου, στην οποία αναφέρθηκε στη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών και κυρίως στην περίπτωση του Mega.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η κα Τρέμη, κατά τη διάρκεια των πέντε αυτών μηνών κατά τους οποίους οι μέτοχοι του Mega (ειρήσθω εν παρόδω, τρεις από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στη χώρα) προσπάθησαν συστηματικά να βρουν έναν τρόπο να δοθεί λύση, αλλά επειδή το τηλεοπτικό τοπίο είναι θολό και επειδή η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει στη δημοπράτηση των αδειών, αποφάσισαν να μην «χάνουν άλλα χρήματα».

Η διαδικασία της αδειοδότησης και η κυβέρνηση η ίδια λοιπόν, ήταν αυτή που οδήγησε τους μετόχους του Mega στο κλείσιμο, μιας και αν δεν πραγματοποιούνταν η δημοπράτηση, τα πράγματα θα ήταν «μέλι γάλα» στο «Μεγάλο Κανάλι».


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ