Επίθεση ομάδας χρυσαυγιτών σε αντιφασιστική συγκέντρωση, έξω από το Εφετείο Αθηνών, σημειώθηκε λίγο πριν από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής (09:00).

Κατά την είσοδο δύο γνωστών στελεχών της Χρυσής Αυγής στο δικαστήριο και καθώς εκείνοι προσπάθησαν να περάσουν προκλητικά δίπλα από τους συγκεντρωμένους, ένας από τους χρυσαυγίτες άρπαξε τη σημαία ενός μέλους της αντιφασιστικής οργάνωσης. Στη συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή, η οποία έληξε με παρέμβαση της αστυνομίας.

ΑΘΗΝΑ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡ ΑΘΗΝΑ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡ ΑΘΗΝΑ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡ ΑΘΗΝΑ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡ ΑΘΗΝΑ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡ


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ