Μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν από τον Παύλο Πολάκη τα όσα είπε η δημοσιογράφος του Alpha, Ευαγγελία Τσικρίκα, την Κυριακή, στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το αποτέλεσμα του τηλεοπτικού διαγωνισμού, ο οποίος βρήκε το κανάλι της Κάντζας χωρίς άδεια. Η δημοσιογράφος επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για το ενδεχόμενο να χάσει τη δουλειά της, με τον Αλέξη Τσίπρα ν’ απαντά σε σκληρό ύφος.

Μερικές ώρες μετά ο υφυπουργός Υγείας, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, στο facebook, επιτέθηκε στη δημοσιογράφο. «Βρε βρε την κυρία Τσικρικα που την «απολύει» η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της», σημειώνει σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Πολάκης, παραθέτοντας φωτογραφίες της δημοσιογράφου με συναδέλφους της και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας– ανάμεσά τους και μια από τα Χριστούγεννα, στο Μαξίμου, με τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

«Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε, δεν δάκρυζε, δεν ρωτούσε αλλά ως θεραπαινίδα και λιβανιστήρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες «οικογενειακές»φωτογραφίες», προσθέτει ο αναπληρωτής υπουργός.

Δείτε το σχετικό post:


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ