Να είναι, άραγε, το ότι δεν ανήκει παραδοσιακά στο χώρο της «γαλάζιας» παράταξης; Να φταίει, μήπως, το ότι ελκύεται περισσότερο από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ; Ό,τι κι αν συμβαίνει, συνεχίζεται να αναπαράγεται ο ψίθυρος, πάντως, πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε την πόρτα στον Πρετεντέρη».

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις στο «MEGA», φέρεται να εξέτασε τη μεταπήδησή του στην πολιτική. Τι πιο λογικό, λοιπόν, να στραφεί προς Μοσχάτο μεριά, από τη στιγμή μάλιστα που ο «ταυτοτικός» χώρος του, η «μεταρρυθμιστική» κεντροαριστερά, δεν δείχνει να μπορεί να βγει από το τέλμα. Και συνεπώς να του εξασφαλίσει εκλογή…

Υ.Γ.: Τα ‘χει πάρει μέσα του ο δημοσιογράφος τα… γεγονότα του «MEGA». Δεν εξηγείται αλλιώς. Πρόσφατα, πηγή της στήλης, άκουσε τον Γιάννη Πρετεντέρη να λέει σε κάποιον, συνομιλώντας στο κινητό του, και κάνοντας διάδρομο σε ένα από τα γυμναστήρια με πολύ συμφέρουσα ετήσια συνδρομή: «Τι να κάνω; Δεν έχουμε λεφτά τώρα…».

Προσθέτουμε εν είδει σχολίου: Τι να πουν και αυτοί που πραγματικά δεν έχουν λεφτά και ταυτόχρονα δεν δύνανται να στραφούν στα… έτοιμα από τις καλές εποχές.


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ