Αφού κατέρρευσε παταγωδώς η μυθολογία περί ευνοϊκής μεταχείρισης του κ. Καλογρίτσα (υπενθυμίζεται πως δεν δόθηκε ούτε δευτερόλεπτο παράτασης της προθεσμίας στην κατάθεση της πρώτης δόσης για τις τηλεοπτικές άδειες), ο γνωστός για τις αποτυχημένες εκτιμήσεις* του, Άδωνις Γεωργιάδης, ανακάλυψε «plan b».

«Ο Σαββίδης πιστεύω είναι το σχέδιο Β του ΣΥΡΙΖΑ. Έγινε ενδοκυβερνητική σύγκρουση με Καμμένο και Παππά», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στον ραδιοφωνικό σταθμό «ALPHA 989».

Ο Ιβάν Σαββίδης έγινε τώρα το «αγαπημένο παιδί» της κυβέρνησης, για τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος μανιωδώς προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή την παραφιλολογία περί διαβλητότητας του διαγωνισμού.

Κι αν ούτε ο Ιβάν Σαββίδης «κάτσει», σειρά θα έχει ο Δημήτρης Κοντομηνάς στα εκπληκτικής εμπνεύσεως σενάρια επιστημονικής φαντασίας, τα οποία ακόμα και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα ζήλευε.

*Φυσικά, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έχει πλούσιο ιστορικό στις αποτυχημένες προβλέψεις. Άλλωστε, αλησμόνητη  παραμένει η δήλωσή του, προ των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, όταν με παρρησία υποστήριζε πως ο νόμος Παππά έγινε για να κλείσει ο ΣΚΑΪ. Τελικά όχι μόνο δεν έκλεισε ο ΣΚΑΪ, αλλά εξασφάλισε και την πρώτη άδεια που τέθηκε στη δημοπράτηση. Με λίγα λόγια – κι όπως λένε οι ποδοσφαιρόφιλοι –  ο Άδωνις πήγε «κουβά» για ακόμη μια φορά.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ