Ο πιο εύκολος, νόστιμος και αναίμακτος τρόπος για να αγαπήσουν τα παιδιά το ψάρι είναι αναμφίβολα οι ψαροκροκέτες.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να φτιάξετε σπιτικές ψαροκροκέτες και να τις σερβίρεται στα παιδάκια σας και τους φίλους τους.

Τι θα χρειαστείτε:

  • 1 αυγό
  • 85γρ φρυγανιά τριμμένη
  • Ξύσμα από ένα λεμόνι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 400γρ χωρίς την πέτσα λευκό ψάρι, κομμένο σε λωρίδες

Πώς θα φτιάξετε τις ψαροκροκέτες:

Σε ένα μπολ ρίχνετε το χτυπημένο αυγό, την τριμμένη φρυγανιά, το ξύσμα λεμονιού, τη ρίγανη, λίγο αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια, βουτήξτε τις λωρίδες από το ψάρι μέσα στο μείγμα και έπειτα απλώστε τες στο ταψί.

Ψήστε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

Σερβίρετε τις κροκέτες ψαριού με μια κουταλιά σος μαγιονέζας.

 

 

 

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ