Τώρα που γίνατε γονείς μήπως ανησυχείτε ότι λόγω του μωρού τελειώσανε τα ταξίδια και οι διακοπές για λίγο καιρό; Αυτό δεν πρέπει να σας απασχολεί διότι μπορείτε να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές με την οικογένεια σας αλλά και το μικρό σας αγγελούδι ξέγνοιαστα και χωρίς ενδοιασμούς. Απλά θα πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα.

Πριν ξεκινήσετε σκεφτείτε:

Έχετε επιλέξει τον σωστό προορισμό; Ο γύρος της Ευρώπης για παράδειγμα δεν είναι και ότι καλύτερο για τις διακοπές σας με το μόλις λίγων μηνών μωρό σας. Βρείτε προορισμούς που θα είναι κοντά στο μέρος όπου ζείτε αλλά και που διαθέτουν ξενοδοχείο με εγκαταστάσεις για παιδιά.

Προσπαθήστε να μην λείψετε πολλές μέρες: Λίγες μέρες αλλά καλές. Τα μωρά όταν φεύγουν από το περιβάλλον που έχουν μεγαλώσει αρχίζουν και ανησυχούν και είναι κακόκεφα.

Ψάξτε πληροφορίες για το μέρος που θα επισκεφθείτε: Πρέπει να γνωρίζετε καλά το μέρος που θα περάσατε τις υπόλοιπες εβδομάδες. Αν διαθέτει κοντινό νοσοκομείο, το κλίμα που επικρατεί αλλά και το πόσο μακρυά είναι οι θάλασσες και τα μέρη που θέλετε να επισκεφθείτε.

Πάρτε τα απαραίτητα μαζί σας: Εφόσον έχετε μωρό πρέπει να προσθέσετε στην βαλίτσα τυχόν φάρμακα που θα χρειαστούν διότι ποτέ δεν γνωρίζετε τι μπορεί να σας συμβεί στην διαδρομή. Πρέπει να είστε οργανωμένοι.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ