Η δουλειά σας είναι σίγουρα κουραστική αφού είστε γονιός. Αν δουλεύετε και αρκετές ώρες τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν γυρνάτε σπίτι θέλετε να ξεκουράζεστε και με το παραπάνω. Ο μικρός σας μπόμπιρας όμως δεν σας αφήνει. Υπάρχουν λοιπόν διάφοροι τρόποι να ηρεμήσετε με το μωρό σας για παρέα.

Περπατήστε κρατώντας το αγκαλιά: Η αγκαλιά λένε είναι το καλύτερο φάρμακο. Και ποια είναι καλύτερη αγκαλιά από αυτή του παιδιού σας;

Κάντε το ένα χλιαρό μπάνιο: Γεμίστε την μπανιερά σας και μπείτε μέσα μαζί με το μωράκι σας. Ένα χλιαρό μπανάκι θα βοηθήσει και τους δυο και θα σας χαλαρώσει όπως πρέπει.

Ξαπλώστε μαζί του στο κρεβάτι: Ξαπλώστε και βάλτε δίπλα σας το μωρό. Η ηρεμία που θα εκπέμπεται και οι δυο θα είναι η ιδανική μετά από μια κουραστική μέρα.

Βάλτε απαλή μουσική: Η μουσικοθεραπεία είναι η κατάλληλη μέθοδος ηρεμίας. Λίγη μουσική είναι το απαραίτητο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να ηρεμήσετε.

Πηγαίνετε μια βόλτα στη θάλασσα (ώρες που ο ήλιος δεν είναι δυνατός) και αφήστε το να παίζει κάτω από τη σκιά με τα αγαπημένα του παιχνίδια, ακούγοντας τον ήχο των κυμάτων. Τώρα που είναι καλοκαίρι η θάλασσα είναι ότι πρέπει. Τα μωρά νανουρίζονται από τον ήχο των κυμάτων.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ