Μια παράσταση Καραγκιόζη, διαφορετική απ’ τις άλλες, ξεκινά να παρουσιάζει από σήμερα Παρασκευή 26 Ιουνίου ο Θίασος Ηλία Καρελλά στο χώρο τέχνης Art 63. Τίτλος της «Ένα σπίτι σκιές» και πρωταγωνιστής της ο παραδοσιακός Καραγκιόζης.

Συνδυάζει αφήγηση, τραγούδι, κούκλες, σκιές και θεατρικό παιχνίδι, με την υπόθεσή της παράστασης χωρίζεται σε τρία μέρη:

«Δύο σύγχρονοι Καραγκιοζολόγοι»: Ύστερα από μακροχρόνιες μελέτες, δύο σύγχρονη Καραγκιοζολόγοι έρχονται να μας κάνουν ένα πρώτης τάξεως μάθημα Καραγκιοζολογίας! Μαζί με τα παιδιά, εξερευνούν το σπίτι του Καραγκιόζη, ανακαλύπτουν ξεκαρδιστικές ιστορίες και μαθαίνουν πώς κατασκευάζονται οι φιγούρες, ψάχνοντας τα κρυμμένα μυστικά των σκιών.

«Η παράσταση αρχίζει»: Παρακολουθούμε την παράσταση του Καραγκιόζη, επιλέγοντας παραδοσιακά και σύγχρονα έργα από το πλούσιο ρεπερτόριο του θιάσου.

«Το δικό μου θέατρο σκιών»: Οι μικροί φίλοι του Θιάσου παίρνουν ενεργό μέρος στην παράσταση συμμετέχοντας σε διαδραστικά παιχνίδια, μαθαίνουν τα μυστικά της τέχνης του θεάτρου σκιών και παίρνουν ρόλους από την παράσταση που παρακολούθησαν!

skies1

Παίζουν οι: Ηλίας Καρελλάς, Κωνσταντίνα Γκόρου.

Info: 26, 27, 28 Ιουνίου στις 20:15. Χώρος Τέχνης Art 63: 3ης Σεπτεμβρίου 63, Πλατεία Βικτωρίας, 210 3235592. Γενική είσοδος: 7€.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ