Ένα πλήρως εξοπλισμένο και σύγχρονο χώρο αθλοπαιδιών με κλειστό γήπεδο διατάσεων 28μ. Χ 15μ. και κλειστή αίθουσα γυμναστικής με όργανα, ατομικά στρώματα, στρώματα τζούντο, πολύζυγα και μικροφωνική εγκατάσταση για οργανωμένες φυσικές δραστηριότητες, μεταξύ άλλων, διαθέτει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Αποφάσισε, λοιπόν, να αξιοποιήσει τους χώρους διοργανώνοντας από τον προσεχή Οκτώβριο αθλητικές ακαδημίες μπάσκετ, βόλεϊ, γυμναστικής, σύγχρονου χορού, σωματικού θεάτρου, τζούντο, που θα απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους, καθώς επίσης και ειδικές μουσικές δραστηριότητες για ΑΜΕΑ.

Οι εκδηλώσεις, που θα επιμελείται το Γραφείο Φυσικής Αγωγής με τη συμβολή του έμπειρου επιστημονικού δυναμικού του πανεπιστημίου, θα απευθύνονται τόσο σε παιδιά, όσο και σε εφήβους.

Στο κλειστό γήπεδο αθλοπαιδιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θα διεξάγονται τα τμήματα καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης. Στην αίθουσα γυμναστικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θα διεξάγονται τα τμήματα τζούντο, γενικής γυμναστικής, σύγχρονου χορού – σωματικού θεάτρου και μουσικών δραστηριοτήτων για ΑΜΕΑ.

Οι αθλητικές ακαδημίες θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 9 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι τόσο στο κλειστό γυμναστήριο των αθλοπαιδιών όσο και στην αίθουσα γυμναστικής και θα διαρκέσουν μέχρι τον Ιούνιο.

Οι εγγραφές θα αρχίσουν από το Σεπτέμβριο, ενώ για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου στα τηλέφωνα 2310-891.455 και 2310-891.464 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: http://kids-sports-academies.uom.edu.gr/ .

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ