Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία η εφαρμογή του συστήματος TAXIS, προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για τα κριτήρια και το ύψος του επιδόματος θέρμανσης, όπως διαβεβαίωσε από το βήμα της ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου και τα όσα κατέθεσε ο κ. Αλεξιάδης, δικαιούχοι θα είναι όσοι το ετήσιο συνολικό εισόδημα δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 12.000 ευρώ για τους άγαμους και τις 20.000 για τους έγγαμους, ενώ για κάθε παιδί θα προστίθεται το ποσό των 2.000 ευρώ.

Σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 100.000 ευρώ για τους άγαμους και τις 200.000 ευρώ για τους έγγαμους.

Ακόμα, ο κ. Αλεξιάδης διαβεβαίωσε ότι για τις δηλώσεις που θα γίνουν μέχρι τέλους του έτους, το επίδομα θα καταβληθεί μέχρι τα τέλη του ερχόμενου Φεβρουαρίου ενώ για εκείνες που θα κατατεθούν έως τέλη Μαΐου 2016, το επίδομα θα τους καταβληθεί μέχρι τα τέλη του ερχόμενου Ιουλίου.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ