«Το καλαμπούρι, που έφτασε στα όρια της γελοιότητας, με την συνηγορία των κομμάτων της προηγούμενης κυβέρνησης στους διαπλεκόμενους ομίλους των μίντια θα τελειώσει» σημειώνει μιλώντας «Στο Κόκκινο 93.4» ο δημοσιογράφος της «Εφημερίδας των Συντακτών», Δημήτρης Τρίμης. 

Σχολιάζοντας το περιεχόμενο όσων αποκαλύπτονται από τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια κομμάτων και μέσων μαζικής ενημέρωσης διαπιστώνει ότι «δυστυχώς από το 1,5 δις ευρώ των θαλασσοδανείων το μεγαλύτερο μέρος δεν θα επιστραφεί χρεώνοντας τον ελληνικό λαό» και ότι «μεγάλο ποσοστό αυτών των θαλασσοδανείων δόθηκαν στα ΜΜΕ με όρους διαπλοκής».

Σύμφωνα με τον κ. Τρίμη «οι εξαιρετικές αφηγήσεις των προσώπων που καλούνται στην Εξεταστική Επιτροπή ως μάρτυρες είναι αποκαλυπτικές» και πως τώρα «το κρίσιμο είναι να τελειώνουμε και να μπούμε στη φάση της διαφάνειας και μελέτης του περιεχομένου των Μέσων, της ιδιοκτησίας τους, της διαφάνειας των κεφαλαίων, κι αν εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο νόμο που τον επικαλούνται τόσο πολύ αλλά τον παραβίαζαν τα προηγούμενα χρόνια». Τέλος σχολιάζει τόσο την κατάθεση του κ. Αλαφούζου όσο και τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες που βρίσκεται σε εξέλιξη.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ