Σε διευκρινήσεις, αναφορικά με τα όσα ισχυριζόταν ο ίδιος, δίνει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), ξεκαθαρίζοντας ότι ο Πέτρος Κορμικιάρης, δεν είναι μέλος σε καμία από τις συνδικαλιστικές Ενώσεις των δημοσιογράφων.

Πρόκειται για τον υπάλληλο της Διεύθυνσης Τεχνικής Υποστήριξης της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, που πρόσφατα προκάλεσε τον αποτροπιασμό με τα εμετικά σχόλιά του για την μητέρα του Παύλου Φύσσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ: 

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) με σημερινή της ανακοίνωση, διευκρινίζει ότι ο φερόμενος ως δημοσιογράφος, Πέτρος Κορμικιάρης, υπάλληλος της Διεύθυνσης Τεχνικής Υποστήριξης της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, δεν ανήκει σε καμία από τις Ενώσεις-μέλη της (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΗΕΘΣτΕΕ και ΕΣΠΗΤ).

Ακόμη, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η ΠΟΕΣΥ «καταδικάζει απερίφραστα την υβριστική του επίθεση σε βάρος της μητέρας του δολοφονημένου από χρυσαυγίτη, Παύλου Φύσσα, και επίσης όλες τις ναζιστικές παρεμβάσεις του στο διαδίκτυο. Με κανέναν τρόπο δεν ανήκει στη μεγάλη δημοκρατική δημοσιογραφική οικογένεια».

 

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ