Την οργή των διοικούντων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha προκάλεσε η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη περί σκόπιμων ενεργειών του κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες να ανεβάσει το τίμημα εις βάρος των άλλων συμμετεχόντων.

Όπως έκανε γνωστό ο καθηγητής Πάνος Λαζαράτος, ο οποίος υπέβαλε τη μήνυση εκ μέρους του Alpha και εις βάρος του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη ως εκπροσώπου της εταιρείας DIMERA, οι κατηγορίες αφορούν το κακούργημα της απάτης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και τα πλημμελήματα της απατηλής πρόκλησης βλάβης και της επιβουλής της δημόσιας τάξης.

Σύμφωνα με τον κ. Λαζαράτο τα αδικήματα αυτά αφορούν «στις ενέργειες και τις δηλώσεις του κ. Σαββίδη σύμφωνα με τις οποίες προσπάθησε σκόπιμα να ανεβάσει το τίμημα εις βάρος των άλλων συμμετεχόντων στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και μάλιστα έδωσε δύο μηδενικές προσφορές».

Τέλος όπως ανήγγειλε ο κ. Λαζαράτος αύριο, Παρασκευή, θα ακολουθήσει και καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ένωση για παράβαση γενικών αρχών του διαγωνισμού.


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ