Έκτακτη Γενική Συνέλευση στο MEGA, την Πέμπτη, 7 Απριλίου. Θα ανοίξει η πόρτα σε νέους μετόχους ή το άλλοτε μεγάλο κανάλι θα παραμείνει στην διακεκαυμένη ζώνη;

Ο Θ. Φιλιππόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του typologies.gr, ζήτησε προθεσμία δύο μηνών για να εξετάσει ενδελεχώς τα οικονομικά στοιχεία του σταθμού και μετά θα ανακοινώσει την απόφασή του.

Από την πλευρά του, ο Γ. Μπόμπολας δεν δείχνει διατεθειμένος να βάλει λεφτά για να καλύψει την τρύπα, ενώ η πλευρά Βαρδινογιάννη κρατάει αποστάσεις και φέρεται να λέει, εμείς έχουμε κανάλι, το Star.

Την Πέμπτη οι μέτοχοι της εταιρείας καλούνται να αποφασίσουν για μια νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 – 25 εκατ. ευρώ, ώστε να καλυφθούν τρέχουσες ανάγκες έναντι του Δημοσίου και των προμηθευτών, όπως και η μισθοδοσία, μαζί με το κόστος απόκτησης της άδειας εθνικής εμβέλειας.

Αν δεν κατατεθεί σχέδιο από τους μετόχους, οι τράπεζες δεν θα εγκρίνουν την αναδιάρθρωση του ομολογιακού δανείου του σταθμού, ύψους 88 εκατ. ευρώ. Το MEGA χρωστάει, επίσης, 30 εκατ. ευρώ σε προμηθευτές και 88 εκατ. ευρώ στο ομολογιακό δάνειο.

Δύσκολα πράγματα, δύσκολοι καιροί για επενδυτές…

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ