Ανυπόστατα και ψευδή ήταν τα χθεσινά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Λάκη Λαζόπουλο ν’ απουσιάζει από τη συγκέντρωση του Alpha, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Δημήτρης Κοντομηνάς, μίλησε στα στελέχη και στους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού.

Τον παρουσιαστή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» είδαν με σάρκα και οστά πάνω από 100 άνθρωποι, αρκετοί εκ των οποίων τον χαιρέτησαν διά χειραψίας. Μεταξύ αυτών ο Πέτρος Κωστόπουλος, αλλά και ο Χρήστος Φερεντίνος.

Η πεντάλεπτη καθυστέρησή του στη συγκέντρωση δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τα όσα γράφτηκαν για την απουσία του, καθώς αργότερα από τον Λάκη Λαζόπουλο έφτασε και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία, όμως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έδωσε κανονικά το «παρών».

Για την ιστορία και για την κατάρριψη των εν λόγω δημοσιευμάτων, ο γνωστός παρουσιαστής ανέβηκε, μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης, στον 5ο όροφο, μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Alpha, Δημήτρη Φουρλεμάδη, όπου – μαζί με τον Δήμο Βερύκιο – είχαν σύσκεψη με τον Δημήτρη Κοντομηνά για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού.

Απλά, ο φωτογράφος δεν έτυχε να τον απαθανατίσει…


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ