Με δύο νέες διασκέψεις, μία αύριο, Τετάρτη απόγευμα και μία το απόγευμα της Παρασκευής, επανέρχεται το Συμβούλιο της Επικρατείας στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, στον απόηχο των παραιτήσεων δύο αντιπροέδρων την περασμένη εβδομάδα και της διακοπής της πρώτης συνεδρίας.

Οι δύο διασκέψεις που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και ορίστηκαν από τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νικόλαο Σακελλαρίου, θα έχουν θέμα τη χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας.

Η πρώτη συνεδρίαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, την περασμένη εβδομάδα, διήρκεσε περίπου μία ώρα και διακόπηκε μετά από έντονη αντιπαράθεση που υπήρξε μεταξύ των δικαστών και του πρόεδρου του δικαστηρίου.

Στις δυο διασκέψεις της τρέχουσας εβδομάδας θα συμμετέχουν 30 μέλη. Εκτός του πρόεδρου, Νικολάου Σακελλαρίου, θα συμμετέχουν 3 αντιπρόεδροι, σύμβουλοι Επικρατείας και 3 πάρεδροι του ΣτΕ (οι τελευταίοι δεν έχουν δικαίωμα ψήφου).

Εισηγητής είναι ο σύμβουλος Επικρατείας, Γιώργος Παπαγεωργίου. Οι προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών συζητήθηκαν ενώπιον της Ολομέλειας του ΣτΕ στις 4 Ιουλίου 2016.


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ