Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 18:00 ξεκίνησε, η διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για τις τηλεοπτικές άδειες, παρά τα σενάρια περί αναβολής της.

Νωρίτερα οι πληροφορίες έκαναν λόγο για πιθανή ακύρωση της διάσκεψης η οποία αρχικά ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 17:00. 

Όπως έγινε γνωστό, ένα μέλος της Ολομέλειας του ΣτΕ, ο σύμβουλος Επικρατείας Αριστόβουλος-Γεώργιος Βώρος, αιφνιδίως εισήχθη σε νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Παράλληλα, έγινε γνωστό, ότι το αναπληρωματικό μέλος της σύνθεσης που θα κρίνει τις τηλεοπτικές άδειες, ο σύμβουλος Επικρατείας Δημήτρης Αλεξανδρής, είναι σε αναρρωτική άδεια και δεν συμμετείχε στις προηγούμενες διασκέψεις.

Στην διάσκεψη της περασμένης Παρασκευής δεν ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία αναφορικά με τη νομιμότητα του διαγωνισμού αδειοδότησης των τεσσάρων τηλεοπτικών σταθμών.

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Alpha, Star και της Κυπριακής εταιρείας «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP), συμφερόντων του Γιάννη Βαρδινογιάννη απορρίφθηκαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Οι αιτήσεις αυτές, επικεντρώνονταν στα πόθεν έσχες των διαγωνιζομένων.

Το σκεπτικό των αποφάσεων για τα ασφαλιστικά μέτρα θα δημοσιευθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

 


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ