Νέος γύρος στην κόντρα Δήμου Βερύκιου και Κρατερού Κατσούλη.

Όλα ξεκίνησαν όταν το Σαββατοκύριακο ο ηθοποιός μέσα από την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» εξέφρασε την άποψή του για τον δημοσιογράφο αποκαλώντας τον αγενή. Ο Δήμος Βερύκιος του απάντησε και ξεκίνησαν καβγά στο twitter το πρωί της Δευτέρας και συνεχίστηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Δήμος Βερύκιος: «Δεν σε πήρε ο «πόνος» που αποκάλεσα τον Πρόεδρο με το υποκοριστικό του. Απλώς ήθελες να ρίξεις χολή για τον Alpha. Η Κατερίνα δεν έφαγε «πόρτα» από τον Alpha πριν 3 χρόνια ; Και …σαμάρι εγώ δεν γίνομαι…».
Κρατερός Κατσούλης: «Μάλλον εσείς είστε κολλημένος ότι κάποιος ντε και σώνει «έφαγε» την Κατερίνα, ( η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ νόστιμη)! Δεν τα βάζω μαζί σας αλλά με τα λεγόμενα σας! Μπλαζέ είναι όσοι νιώθουν υπεράνω άλλων, όχι εγώ. Λυπάμαι αν σας ταλαιπωρεί η ποιότητα».
Δήμος Βερύκιος: «Έλα ρε φίλε! Κόψε κάτι. Από την λίμνη με τα χρυσόψαρα πέρασες και εσύ. Το ξέχασες λόγω ποιότητας;».
Κρατερός Κατσούλης: «Την λίμνη που αναφέρετε δεν τη γνωρίζω, τα λόγια μου τα μετράω, και η ποιότητα δεν δημιουργεί αμνησία. Το αντίθετο. Καλό βράδυ».
Δήμος Βερύκιος: «Ως τεχνίτης της υποκριτικής προσπαθείς να θολώσεις τα νερά περισσότερο από εκείνα της λίμνης. Δεν συνεχίζω για χάρη της Κατερίνας».
Κρατερός Κατσούλης:«Θα μπορούσα υπό άλλες συνθήκες να απολαύσω μια στιχομυθία αν η λίμνη είχε λιγότερη λάσπη. Σταματώ και εγώ σεβόμενος το ίδιο πρόσωπο. Τελικά σε κάτι συμφωνήσαμε. Καληνύχτα.».


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ