Ο Στέργιος Νένες μπορεί να έχει χρόνια να παίξει στην τηλεόραση αλλά τον βλέπετε καθημερινά στις επαναλήψεις της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ο ηθοποιός που υποδυόταν τον μπάρμαν και φίλο της Ελένης Βλαχάκη μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» για τη ζωή του σήμερα αλλά αποκάλυψε και στιγμές από τα γυρίσματα της σειράς.

«Το “Κωνσταντίνου και Ελένης” συνεχίζει γιατί κάνει νούμερα. Είναι πολύ ιδιαίτερο αυτό που έχει συμβεί. Διασκεδάζαμε πολύ τότε και δεν περιμέναμε ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία και ότι θα άντεχε στο χρόνο, δεν το σκεφτόμασταν. Πήγαινε καλά, αλλά δεν ήταν ποτέ πρώτο γιατί έπαιζε απέναντι από τους Δύο Ξένους που ήταν η μεγάλη επιτυχία εκείνων των δύο χρόνων.

Και ήμασταν ουσιαστικά παρέα γιατί τότε ήταν και η περίοδος που έγινε ο σεισμός στην Αθήνα κι εγώ δεν πήγα να κοιμηθώ με τη μαμά μου, πήγαμε όλοι και κοιμηθήκαμε στο σπίτι της Λεκάκη επειδή έμενε μόνη της και φοβόταν. Ήμασταν παρέα, κάναμε μαζί διακοπές. Είχαμε δέσει και περνάγαμε το χρόνο μας μαζί και είμαστε πολύ αγαπημένοι, παρά το γεγονός ότι δεν βλεπόμαστε συχνά πια. Έχουμε διατηρήσει επαφές και είναι πολύ στενές».


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ