Νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Κατά τη διάρκεια «Του Πρωινού» οι παρουσιαστές και η ομάδα της εκπομπής σχολίασαν τον χωρισμό ενώ έκαναν και αποκαλύψεις.kainourgiousiciao.gr_

«Πολλοί άνθρωποι όταν είναι χωρισμένοι βιώνουν το χωρισμό εσωτερικά. Η Καινούργιου και πήγε να φάει στα νότια προάστια με εφοπλιστή και μετά πήγε στα μπουζούκια, δηλαδή βιώνει το χωρισμό της εξωστρεφώς», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας με την Σάσα Σταμάτη να συμπληρώνει: «Ο Βασίλης κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης μέσω sms και έχει στενοχωρηθεί με όλη τη φάση».Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 3112015 114702 πμ.bmp«Η είδηση που βγάλαμε σήμερα είναι πως ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος δε μπορεί να ξεπεράσει την Κατερίνα και κάνει προσπάθειες επαναπροσέγγισης» σχολίασε ο παρουσιαστής. «Η Κατερίνα τον αγαπάει αλλά είναι κάθετη», εξήγησε η Σάσα Σταμάτη.

050915201703_3405

«Εγώ πιστεύω ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα αυτή η ιστορία. Έχει λίγο λίπος… Να κάνω την πρόβλεψή μου; Επειδή ξέρω ότι μας βλέπει η Κατερίνα… Θα χωρίσετε οριστικά κάποια στιγμή, αλλά δεν είναι τώρα η στιγμή», της είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ