Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλεσε αγενή την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και εκείνη τον πήρε τηλέφωνο να ζητήσει εξηγήσεις.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο παρουσιαστής είδε τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στα Mad Video Music Awards κατά τη διάρκεια των οποίων ενοχλήθηκε με ρεπόρτερ που μιλούσε στο τηλέφωνο και γύρισε και του το πήρε.

«Του πήρε το κινητό. Είναι ένα… μπούγιο εκεί και είναι ο άλλος με το τηλέφωνο. Μπορεί να μην είναι σωστό, αλλά δεν αρπάζεις το τηλέφωνο του άλλου. Το να έρθει ένας άνθρωπος να μου πάρει το τηλέφωνο, από πού με ξέρεις; Δεν το παίρνεις, δεν το κάνεις αυτό. Άμα μου κάνεις αυτό, μπορώ κι εγώ να σου κάνω κάτι άλλο. Έρχομαι εγώ και παίρνω το κινητό από το αυτί σου; Έχουμε δει πολλές φορές ρεπόρτερ που έχουν το κινητό και δίνουν το ρεπορτάζ. Μπορεί να είναι αγενής, δεν το παίρνεις το κινητό. Δεν με νοιάζει τι σχέση έχουν μεταξύ τους. Είναι εντυπωσιακή και λίγο αυθαίρετη κίνηση. Δεν το κάνεις αυτό σε έναν άνθρωπο», δήλωσε ο παρουσιαστής στην εκπομπή «ΦΜ live» της Τετάρτης.

Το μεσημέρι της Πέμπτης κατά την έναρξη της εκπομπής μιλούσε στο κινητό με την παρουσιάστρια που τον πήρε να του παραπονεθεί για όσα είπε για εκείνη.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ