Ο Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πώς βίωσε τον χαμό της μητέρας του.

Ο παρουσιαστής ήταν πολύ «δεμένος» με τη μητέρα του και ήταν φίλοι καθώς είχαν μικρή διαφορά ηλικίας. Ο ξαφνικός της χαμός τον κλόνισε.

«Όσον αφορά στο θάνατο της μητέρας μου ήταν σαν να μου έφεραν ένα αυτοκίνητο στο κεφάλι. Έγινε ξαφνικά, απρογραμμάτιστα, από το πουθενά -γιατί, Θεέ μου; Δεν είμαι ακόμα σε θέση να το καταλάβω. Ο θάνατός της σίγουρα μου έδειξε τι είναι σημαντικό στη ζωή και τι όχι. Είναι ασήμαντα τα γύρω-γύρω.

3135_STAYROPOYLOY_MOYTSINAS_ME_TI_MITERA_TOY_25062014 (1)

Οι δουλειές, η φωτογράφηση, το θέατρο. Ασήμαντα. Εμείς τα κάνουμε σημαντικά για να γεμίσουμε την καθημερινότητά μας. Αλλά υπερβάλλουμε στην καθημερινότητά μας γιατί αλλιώς δεν αντέχουμε να καταλάβουμε τη ματαιότητα της υπόθεσης. Αλλά ούτε πρέπει να φτάσουμε στη ματαιότητα. Το βλέπω τώρα γιατί έχω μια μαύρη πλευρά, είμαι πολύ θλιμμένος.

6653_NIKOS_MOYTSINAS_ME_TIN_MITERA_TOY_2862012

Το ιδανικό είναι το ενδιάμεσο. Το θέμα του θανάτου είναι συνέχεια δίπλα μου. Να μου θυμίζει ότι δεν είναι σημαντικό αυτό, προχώρα. Όλοι έχουμε έναν δρόμο. Στο χέρι μας είναι αν θα τον περπατήσουμε ωραία ή όχι. Και γενικά στη ζωή μου τα πράγματα μου έχουν έρθει καλά. Το έχω κυνηγήσει , το έχω προσπαθήσει, αλλά έχω και τύχη. Δεν είναι εύκολο», δήλωσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ