Ο Νίκος Μαστοράκης «ξαναχτύπησε» με νέα σκληρή κριτική κατά της Ρούλας Κορομηλά.

Να ξεκινήσω από την τηλεόραση. Τηλεόραση, ώρα… μηδέν; Πώς βλέπεις το «σκηνικό», Νίκο;

Η ώρα μηδέν έχει περάσει, απλώς το ρολόι γυρίζει ταχύτατα πίσω. Έχουμε «Bravo», «Τροχό της Τυχης», «Εκατομμυριούχο», «Ραντεβού… στην τύφλα μας». Πάμε ολοταχώς στη δεκαετία του ’90, μόνο που τότε η τηλεόραση είχε και λεφτά και οραματισμό, ενώ σήμερα έχει στεγνώσει κι απ’ τα δυο!

 

Επιστροφή Ρούλας Κορομηλά με το «Bravo Ρούλα». Έπρεπε να επιστρέφει; Κι αν ναι, ήταν σωστή επιλογή να κοιτάξει πίσω ή όχι;

Την απόφαση του «Ε» να την ξαναγυρίσει (γιατί η Ρούλα εδώ και πολύ καιρό το προσπαθεί) την καλωσόρισα επειδή και η ίδια το είχε ανάγκη και οι θεατές όλο και κάτι θα έπαιρναν. Το έκανα με την ελπίδα πως η Ρούλα θα είχε αποστασιοποιηθεί από τον παλιό εαυτό της αλλά δυστυχώς με διέψευσε. Κάνει τα ίδια σφάλματα, σε μια εποχή που ο θεατής έχει πάψει να τα θεωρεί «χαριτωμένα». Αν η ίδια είναι ικανοποιημένη να σέρνεται στα δωδεκάρια και να έρχεται… δευτερότριτη στις τηλεθεάσεις με γεια της.

Υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι πρέπει «να πάνε σπίτι τους όσοι μεγαλώνουν». Ο Ζαφείρης Μελάς είπε «να πάει η Μαρινέλλα σπίτι της, φτάνει πια», όπως είχαν πει για Πάριο και άλλους. Πώς το σχολιάζεις αυτό;

Α, όλο και κάποιος τραγουδιάρης θα την πει την πα@@ριά του, είναι ένας τρόπος κι αυτός να ασχολούνται μαζί σου. Η ηλικιακή προ-κατάληψη είναι ίδια με τον σεξισμό και τον ρατσισμό. Όλους αυτούς τους όρους οι περισσότεροι τραγουδιαρηδες τους αγνοούν. Όπως αγνοούν μέχρι πότε τραγουδούσε ο Σινάτρα, πόσων χρόνων είναι ο Τόνι Μπένετ και η Αρίθα Φράνκλιν και άλλα τέτοια άγνωστα ονόματα στην κουλτούρα των τραγουδιάρηδων.

Πηγή:realnews

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ