Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» και αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

kainourgiou

«Ήταν κάτι πολύ έντονο. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να αρχίσω κάτι καινούριο. Θέλω να μείνω λίγο με τον εαυτό μου, να μείνω λίγο μόνη μου, να ηρεμήσω και να βρω τα πατήματά μου». Και συνέχισε: «Όταν γνώρισα το Βασίλη ο ενθουσιασμός μου και η αγάπη μου ήταν τεράστια και ένιωσα ότι θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο. Ίσως ένιωθα πολύ καλά. Ίσως πίστευα ότι αυτή θα ήταν η σχέση της ζωής μου και θα κάνω παιδιά μαζί του. Πλέον έχω δώσει εγώ τα δικαιώματα για να συζητιέται το θέμα».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο τατουάζ που έχει κάνει για τον πρώην σύντροφό της και για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. «Δεν μετανιώνω τίποτα γιατί ήταν κάτι πολύ όμορφο. Είναι ένας άνθρωπος που έχω περάσει σχεδόν τρία χρόνια μαζί. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη για κάτι καινούριο. Ειλικρινά θέλω να μείνω λίγο μόνη μου και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να ξαναγυρίσω πίσω, αν κάποια πράγματα αλλάξουν»!

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ