Ποια γνωστή δημοσιογράφος «φωτογράφησε» γνωστό συνεργάτη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ότι την «γλείφει» για να είναι στην εκπομπή της;

Με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη στο περιοδικό «You» για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η Τίνα Μεσσαροπούλου πήρε «φωτιά».

«Είμαι άνθρωπος που αν δεν περνάω καλά ή αδικούμαι δεν μπορώ να κρυφτώ αλλά ούτε και να τσακωθώ. Εγώ ένιωσα πέρυσι ότι κάπου αδικήθηκα και φρέναρα, μπορεί να κάνω και λάθος. Δεν είμαι τύπος που θα «γλείφω» και θα υποκριθώ για να υπάρχω…», δήλωσε ο ηθοποιός.

Η δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της εκπομπής το πρωί της Παρασκευής σχολίασε: «Τι θέλεις, να πούμε σε ποιον απευθύνεται; Υπάρχει μέσα σε αυτή την εκπομπή, όπως και σε όλες τις εκπομπές άνθρωποι που μπορεί να γλείφουν. Μπορεί να υπάρχει και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Τι να σου πω; Υπάρχει! Μιλάμε συγκεκριμένα. Αν κάποιος βάλει το μυαλό του και σκεφτεί ποιος είναι τόσα χρόνια στην εκπομπή και δεν φεύγει παρόλα τα προβλήματα που υπάρχουν, μπορεί άνετα να καταλάβει ποιος είναι αυτός που γλείφει».

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ