Η Ελένη Βαΐτσου εξομολογήθηκε ότι κάποιος είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ στο facebook με το όνομά της και μιλούσε υποδυόμενη εκείνη.

«Γενικότερα, με τα social media δεν είχα πάντα επαφή. Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι περισσότερο και μπορώ να πω πως μου αρέσει κιόλας. Κάποτε με το ζόρι έμπαινα κι έβλεπα. Σήμερα, χαίρομαι να μπαίνω στη σελίδα μου και να διαβάζω τα σχόλια του κόσμου. Είναι μία ωραία αλληλεπίδραση. Νιώθω πολλά, πέρα από χαρά και ευγνωμοσύνη για τη στήριξή τους. Μιλάω σε όλους όσο μπορώ κι όταν έχω χρόνο. Το κάνω με χαρά! Ωστόσο, τα social media εμπεριέχουν πολλούς κινδύνους.

Πριν καιρό κάποιος είχε χρησιμοποιήσει το όνομά μου, είχε φτιάξει ψεύτικο προφίλ ως άλλη “Ελένη Βαΐτσου” και προσέγγιζε κοριτσάκια μικρής ηλικίας, ζητώντας τους το τηλέφωνο και τη διεύθυνσή τους. Ενημερώθηκα από μία κοπέλα, που γνώριζε εν τω μεταξύ το πραγματικό μου προφίλ και μου είπε τι γινόταν. Σοκαρίστηκα κάπως με όλο αυτό και ενημέρωσα μέσω της σελίδας μου. Κάποιοι άλλοι φτιάχνουν προφίλ, χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες μου, το όνομα μου και γράφουν άκυρα σχόλια – ίσως το θεωρούν παιχνίδι. Είναι θλιβερό όλο αυτό. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και ειδικά από τους γονείς προς τα παιδιά. Πρέπει να υπάρχει πάντα μία επίβλεψη».

 

Πηγή: Down Town Κύπρου

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ