Η Ελένη Μενεγάκη έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και συνεχίζει να κάνει διατροφή.

Διαβάστε τη δίαιατα που ακολουθεί:

ΔΕΥΤΕΡΑ

Πρωινό: 1 φέτα ψωμί πολύσπορο, 1κ.γ. μέλι, 1κ.γ. μαλακή μαργαρ’ινη, 1 ποτήρι γάλα με 1.5% λιπαρά, καφές ελληνικός ήστιγμιαίος
Δεκατιανό: 10 ανάλατα αμύγδαλα, 4 αποξηραμένα δαμάσκηνα
Μεσημεριανό: Φασόλια μαυρομάτικα, 1 μερίδα τυρί με χαμηλά λιπαρά, 4 ελιές
Πετά το μεσημεριανό: Πράσινο τσάι με διπλάσια περιεκτικότητα σε κατεχίνες
Απογευματινό: 1 μήλο και 1 πορτοκάλι
Με το απογευματινό: Αντίοξείδωτικό ρόφημα κρόκου Κοζάνης
Βραδινό: 1 μερίδα ψητά μανιτάρια, σαλάτα ρόκα, 2κ.σ. αβοκάντο, 1 μερίδα τυρί, 1 ποτήρι κόκκινο κρασί

ΤΡΙΤΗ
Πρωινό: 4κ.σ. δημητριακά ολικής αλέσεων, 1 ποτήρι γάλα 1.5% λιπαρά, καφές ελληνικός ή στιγμιαίος
Δεκατιανό: 1 μήλο και 1 πορτοκάλι
Μεσημεριανό: 1 μερίδα σολομός ψητός, σαλάτα μπρόκολο, 4 ελιές, 1 φέτα ψωμί πολύσπορο
Μετά το μεσημεριανό: Πράσινο τσάι με διπλάοια περιεκτικότητα σε κατεχίνες
Απογευματινό: Ί γιαούρτι, 1κ.γ. κανέλα, 5 ανάλατα αμύγδαλα, 2κ.σ. βατόμουρα
Με το απογευματινό: ΑνίΙΟξεί-δωτικό ρόφημα κρόκου Κοζάνης
Βραδινό: 1 τοστ (2 φέτες ψωμί πολύσπορο, 1 μερίδα τυρί, γαλοπούλα light, 1 μερίδα χόρτα

ΤΕΤΑΡΤΗ

Πρωινό: 1ρυζογκόφρετα, 1κ.γ. μαρμελάδα με φρουκτόζη, 1κ.γ. μαλακή μαργαρίνη, 1 ποτήρι γάλα 1.5% λιπαρά, καφές ελληνικός ή στιγμιαίος
Δεκατιανό: 1 μπανάνα
Μεσημεριανό: 1 μερίδα σπανακόρυζο με καστανό ρύζι, 1 μερίδα τυρί με χαμηλά λιπαρά, 1 φέτα ψωμί πολύσπορο, 4 ελιές
Μετά το μεσημεριανό:
Πράσινο τσάι με διπλάσια περιεκτικότητα σε κατεχίνες
Απογευματινό: 2 cream crackers σίκαλης, 1 ποτύρι χυμό πορτοκάλι.

Με το απογευματινό: Αντίοξείδωτικό ρόφημα κρόκου Κοζάνης
Βραδινό: Τόνος σε λάδι ή νερό, σαλάτα ρόκα – καρότο – άνηθος, 2κ.σ, αβοκάντο, 1 ποτήρι κόκκινο κρασί

 

ΠΕΜΠΤΗ

Πρωινό: 1 μπάρα δημητριακών ολικής αλέσεων, 1 ποτήρι γάλα, καφές ελληνικός ή στιγμιαίος
Δεκατιανό: 10 ανάλατα αμύγδαλα και 2 μανταρίνια
Μεσημεριανό: 1 μερίδα μπιφτέκια γαλοπούλας, σαλάτα λάχανο – καρότο, 1 φέτα ψωμί πολύσπορο, 4 ελιές,1 ποτήρι κόκκινο κρασί
Μετά το μεσημεριανό:
Πράσινο τσάι με διπλάσια περιεκτικότητα σε κατεχίνες
Απογευματινό: Ί γιαούρτι, 1κ.γ. κανέλα, 2κ.σ. βατόμουρα
Με το απογευματινό: Αντίοξείδωτικό ρόφημα κρόκου Κοζάνης

Βραδινό: 2 μέτριες πατάτες βραστές, βραστά καρότα, βραστό μπρόκολο, 1 μερίδα τυρί

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Πρωινό: 1 κουλούρι θεσσαλονίκης, 1 ποτήρι γάλα Ί ,5% λιπαρά, καφές ελληνικός ή στιγμιάιος
Δεκατιανό: 1 Πορτοκάλι, 10 ανάλατα αμύγδαλα
Μεσημεριανό: Φασόλια κόκκινα, 1 μερίδα τυρί με χαμηλά λιπαρά, 4 ελιές
Μετά το μεσημεριανό:
Πράσινο τσάι με διπλάσια περιεκτικότητα σε κατεχίνες
Απογευματινά: 3 καρύδια και 4 αποξηραμένα βερίκοκα

Με το απογευματινό: Αντίοξείδωτικό ρόφημα κρόκου Κοζάνης
Βραδινό: 1 αυγό βραστό, σαλάτα ρόκα – σπανάκι, 2κ.σ.αβοκάντο, 1 μερίδα τυρί, 4 ελιές

 

ΣΑΒΒΑΤΟ
Πρωινό: 1 φέτα ψωμί πολύσπορο, 1 κ.γ. μέλι με ταχινι, 1 ποτήρι γάλα 1.5% λιπαρά, καφές ελληνικός ή στιγμιαίος
Δεκατιανό: 2 ακτινίδια
Μεσημεριανό: 1 μερίδα σαρδέλες ψητές, 4 ελιές, 1 φέτα ψωμί πολύσπορο, μπρόκολο βραστό
Μετά το μεσημεριανό: Πράσινο τσάι με διπλάσια περιεκτικότητα σε κατεχίνες
Απογευματινό: 1 γιαούρτι, 1κ.γ. κανέλα, 2κ.σ. βατόμουρα
Με το απογευματινό: Αντίοξείδωτικό ρόφημα κρόκου Κοζάνης
Βραδινό: 1 γιαούρτι 2% λιπαρά, 3 καρύδια, 2κ.σ. δημητριακά ολικής αλέσεως
ΚΥΡΙΑΚΗ
Πρωινό: 1 φέτα ψωμί πολύσπορο, 1 κ.γ. μέλι, 1 κ.γ. μαλακή μαργαρίνη, 1 ποτήρι γάλα 1.5% λιπαρά, καφές ελληνικός ή στιγμιαίος
Δεκατιανό: 1 πορτοκάλι και 1μήλο
Μεσημεριανό: 1 μερίδα μοσχάρι κοκκινιστό, 1 μερίδα
χόρτα, καστανό ρύζι, 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
Μετά το μεσημεριανό:
Πράσινο τσάι με διπλάσια περιεκτικότητα σε κατεχίνες
Απογευματινό: 50γρ, σοκολάτα με γλυκαντικό, χωρίς ζάχαρη
Με το απογευματινό: Αντίοξείδωτικό ρόφημα κρόκου Κοζάνης
Βραδινό: Φρουτοοαλάτα με γιαούρτι (1 μήλο, 1 πορτοκάλι, αποξηραμένα δαμάσκηνα, 1 μπανάνα 5 ανάλατα αμύγδαλα,1κ,γ. μέλι, κανέλα)

Πηγή: CIAO

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ