Η Ελένη Γκασούκα ξέσπασε μέσω facebook για την εισβολή κουκουλοφόρων στο θέατρο «Αθηνά» κατά τη διάρκεια της παράστασης «Χωρίζουμε λέμε».

«Τι γινεται; Γιατι αυτη η σιωπή; Ποιος θα προστατέψει το θεατρο απο την αλητεία; Τι λεει η αςτυνομια ο ειςαγγελεας ο υπουργός οι δημοσιογράφοι οι ειδικοί και παραειδικοι δεν άκουσα! Θα περασει κι αυτο στα ψιλά; Τι σημαινει μασκοφόροι απο την κατάληψη διπλα ηταν τα παιδια; Ποια παιδια; Ποιοι ειναι αυτοί που αράζουν στις καταλήψεις και για αλλαγη καταστρέφουν τον ιδρώτα του αλλου; Ποιοι ειναι αυτοί οι τύραννοι; Ποιος τους πληρώνει; Με τι λεφτα ζουν; Ξερουν τι σημαινει μεροκάματο; Τι σημαινει εισιτήριο; Ξερουν οτι τρέμει η ψυχή των ηθοποιών για να πάρουν πεντε δραχμές που ειναι το ποσοστό τους; Γιατι κανεις δεν τους σταμάτησε; Μπορεί δηλαδή καθε βλαμμένος να βγαίνει ανεμπόδιστα και να τρομοκρατεί το κοσμο και να ξαναμπαίνει να συνεχίζει την κατάληψη; Γιατι με το που βγήκαν απο το πανεπιστήμιο δεν τους συνέλαβε η αστυνομία; Δεν υπαρχει αστυνομία γυρω απο μια κατάληψη; Ε;……ε;…….Σιωπή…………..
Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ειναι κλειστό. Ολοι οι εργαζόμενοι εχουν εκδιωχθεί. Καμμια λειτουργία του πανεπιστημίου δεν ισχύει».

Screen Shot 2016-01-12 at 12.07.09 PM.png

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ