Μετά τον θάνατο του Michael Jackson έρχονται στο φως της δημοσιότητας διάφορα μυστικά αλλά και πολλά ψέματα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος προς δημοσίευση.

Michael+Jackson+Case+Continues+C1Xh16f5IeUl

O Mark Lester σε συνέντευξη που παραχώρησε την εφημερίδα «Sun» υποστηρίζει ότι ο βιολογικός πατέρας του μεγάλου γιου του βασιλιά της ποπ ήταν ο Marlon Brando.  «Ο ηθοποιός πρέπει να ήταν τότε στα 60 του, αλλά αυτά τα πράγματα γίνονται, ενώ μπορεί να είχε καταψυχθεί το σπέρμα νωρίτερα», εξήγησε. marlon-brandon-michael-jacksonΟ Marlon Brando και ο Michael Jackson ήταν καλοί φίλοι και ο Lester θεωρεί πολύ πιθανόν να είναι εκείνος ο βιολογικός πατέρας του Prince.  «Πέρασε πολλές από τις τελευταίες του ημέρες εκεί. Δεν ήταν ο μόνο διάσημος που βρισκόταν στο ράντσο. Ο Leonardo Dicaprioέμενε συχνά, ενώ έχω δει και τις Βένους και Σερένα Γουίλιαμς να παίζουν τένις στα γήπεδα της έπαυλης» και συνεχίσει ο Mark Lester.

Marlon Brando-Prince Jakson
                                                               Marlon Brando-Prince Jakson

«Είχα πάει να χαιρετίσω τον Brando. Καθόταν με τα μάτια του κλειστά δίπλα στον Michael και τα άνοιξε απότομα όταν τον πλησίασα, με τρόμαξε πολύ. Έμοιαζε πάρα πολύ με τον Prince όπως είναι τώρα».PRINCE-MICHAEL-JACKSON-prince-michael-jackson-7002206-468-598

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ