Ο Αντώνης Ρέμος μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό τραυματισμό. Τι συνέβη;

Ο τραγουδιστής βρισκόταν στο πλατό του «Πρωινού» γιατί γύρισαν το εορταστικό επεισόδιο όταν χτύπησε στο μάτι του και το γύρισμα διακόπηκε καθώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε τι συνέβη στον τραγουδιστή: «Χτες γράψαμε το εορταστικό της πρωτοχρονιάς, ήταν εδώ όλοι οι ηθοποιοί από τα σίριαλ του ΑΝΤ1 και βασικός καλεσμένος ήταν ο Αντώνης Ρέμος και πολλές άλλες εκπλήξεις. Κάποια στιγμή το γύρισμα διεκόπη με άσχημο τρόπο, γιατί τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο αριστερό του μάτι ο Αντώνης Ρέμος.

Πήγε η παραγωγή εδώ με τον Αντώνη στο νοσοκομείο -ήταν και η Υβόννη μαζί- στις 5-5:30 τα ξημερώματα. Σήμερα το μεσημέρι θα είμαστε σίγουροι ότι είναι κάτι μη αναστρέψιμο, γιατί υπάρχει και μία τέτοια πιθανότητα, είναι πολύ σοβαρός τραυματισμός. Θεωρώ όμως ότι κατά 99% δεν θα είναι κάτι».

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι θα είναι περαστικό.  Θα το πω, όπως το είπαν οι γιατροί. Αν ήταν 3 χιλιοστά, πιο κοντά στο μάτι, θα είχε χάσει την όρασή του. Το μεσημέρι θα υπάρχει η απάντηση από τους γιατρούς».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ