Ζωντανός ανασύρθηκε 18χρονος από σωστικά συνεργεία στο Πακιστάν, από τα ερείπια εργοστασίου που κατέρρευσε κοντά στη Λαχώρη, έπειτα από 50 ώρες, σύμφωνα με αξιωματούχους της χώρας.

Ο 18χρονος είχε εγκλωβιστεί για τουλάχιστον 2 ημέρες στα συντρίμμια του εργοστασίου, ενώ η οικογένειά του που τον θεωρούσε νεκρό αναγνώρισε και έθαψε τη σορό ενός άλλου ανθρώπου θεωρώντας ότι ανήκε σε εκείνον.

Διοικητικός αξιωματούχος, ο Μουχάμαντ Ουσμάν δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο:

«Ο 18χρονος Μουχάμαντ Σαχίντ ανασύρθηκε ζωντανός έπειτα από 50 ώρες μετά την κατάρρευση του κτιρίου με την ευλογία του Θεού».

Το εργοστάσιο Rajput Polyester, 4 ορόφων, κατέρρευσε το βράδυ της Τετάρτης, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί 37 νεκροί.

Η διάσωση του Σαχίντ έδωσε απρόσμενη χαρά στην οικογένειά του και προκάλεσε συγκίνηση στους ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο που συνέβη το δυστύχημα, ενώ εργάτες φώναζαν «Allah-O-Akbar» (Ο Θεός Είναι Μεγάλος) προκειμένου να για να αναπτερώσουν το ηθικό τους.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματούχων, ο αριθμός των εργατών που βρίσκονταν στο εργοστάσιο την ώρα της κατάρρευσης ήταν μεταξύ 150 και 200. Εργάτες του εργοστασίου κατήγγειλαν πως πολλά παιδιά εργάζονταν επίσης σε αυτό.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ