Αυτοκίνητο το οποίο ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκε στην προετοιμασία των τρομοκρατικών επιθέσεων της Παρασκευής, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στο Παρίσι, όπως ανακοίνωσαν αστυνομικές πηγές στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Ένα μαύρο Clio, που βρέθηκε στην πλατεία Αλμπέρ-Καν στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού, ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκε στην προετοιμασία των επιθέσεων», εξήγησαν οι πηγές αυτές.

«Το αυτοκίνητο αυτό είχε εντοπιστεί στον αυτοκινητόδρομο Α1 (που εξυπηρετεί τη βόρεια Γαλλία) στο πλαίσιο αυτών που θα μπορούσαν να είναι προπαρασκευαστικές επαφές μεταξύ Παρισιού και Βελγίου», διευκρίνισε μία πηγή.

«Παρόλα αυτά μόνο η εξέταση του αυτοκινήτου από το εγκληματολογικό εργαστήριο μπορεί να καθορίσει» αν ισχύουν όλα αυτά, τόνισε μια άλλη αστυνομική πηγή.

Το αυτοκίνητο με βέλγικες πινακίδες, ήταν σταθμευμένο πάνω σε μια διάβαση πεζών σε μια στροφή, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.

Στα μέσα του πρωινού ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για την πιθανότητα το όχημα να είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά και πλέον το εγκληματολογικό εργαστήριο το ελέγχει.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ