Λίγες μόνο μέρες πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα που θα κρίνει εάν το Ηνωμένο Βασίλειο θα παραμείνει στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή όχι, επιστρατεύονται όλα τα όπλα από τις φαρέτρες των δύο αντιμαχόμενων στρατοπέδων. Ακόμη και τρίχες.

Έτσι λοιπόν, ο εκκεντρικός πρώην δήμαρχος Λονδίνου και υποστηρικτής της εξόδου της Βρετανίας από την Ε.Ε., Μπόρις Τζόνσον αποφάσισε να δείξει το πιο «ανθρώπινο» πρόσωπό του, αποκαλύπτοντας ένα επτασφράγιστο μυστικό: βάφει τα μαλλιά του για να τονίσει τη λάμψη τους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό της εφημερίδας Sunday Times, ο 51χρονος Τζόνσον υποστήριξε αρχικά ότι τα μαλλιά του «είναι εντελώς φυσικά». Όταν όμως ρωτήθηκε επίμονα αν τα βάφει, απάντησε λακωνικά «ναι».

Αυτό το απλό «ναι» έσκασε σαν βόμβα καθώς η χαρακτηριστική κόμη του Τζόνσον δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης και το βρετανικό κοινό.

Η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Telegraph υπογραμμίζει ότι ο Τζόνσον δεν διευκρίνισε αν βάφει τα μαλλιά του για να καλύψει τα γκρίζα ή για να κρύψει ότι στην πραγματικότητα είναι… κοκκινομάλλης.

Αναπαράγει μάλιστα και ένα ειρωνικό τουιτάρισμα του βουλευτή Μαρκ Πρίτσαρντ ο οποίος δηλώνει με μεγάλη… σοβαρότητα: «Ο Μπόρις Τζόνσον πρέπει τώρα να μας πει αν η βαφή που χρησιμοποιεί παρασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση«.

Το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις που ο δημοσιογράφος του Sunday Times Magazine ο οποίος πήρε τη συνέντευξη από τον Τζόνσον, ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter ότι ο πρώην δήμαρχος του τηλεφώνησε για να του διευκρινίσει ότι έκανε πλάκα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι τρίχες του Τζόνσον απασχολούν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Πέρσι, ένας διάσημος κομμωτής, ο Χάιντς Σούμι, είχε δηλώσει στην εφημερίδα Daily Mail ότι τα μαλλιά του πρώην δημάρχου «δεν είναι φυσικά» αλλά είναι αποτέλεσμα «αποχρωματισμού». Τόση σύγχυση προκάλεσε ο Σούμι που παρενέβη ακόμη και ο μπαμπάς Τζόνσον, ο Στάνλεϊ, για να υπερασπιστεί τον γιο του και τη φυσική απόχρωση των μαλλιών του…

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ