Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ, κλιμάκωσε την αντιπαράθεση με το Fox News και χρησιμοποίησε τη λέξη «χαζογκόμενα» (bimbo) σε ένα μήνυμα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter που αναφερόταν στην παρουσιάστρια.

«Αρνούμαι να αποκαλέσω τη Μέγκιν Κέλι χαζογκόμενα, διότι αυτό δεν θα ήταν πολιτικά ορθό. Αντιθέτως θα την αποκαλέσω απλά μια ανίκανη δημοσιογράφο», έγραψε στο Twitter.

Μετά την απόφασή του να μη συμμετάσχει στο ντιμπέιτ, ο βασικός αντίπαλος του Τραμπ στην Αϊόβα, ο γερουσιαστής Τεντ Κρουζ από το Τέξας καταφέρθηκε εναντίον του δισεκατομμυριούχου.

Σε μηνύματα που ανάρτησε στο Twitter ο Κρουζ συνέδεσε την απόσυρση του Τραμπ από την τηλεοπτική αναμέτρηση ως μια κωμική οπισθοχώρηση από ένα σκετς των «Monty Python» κατηγορώντας τον ότι «τρέμει στο ενδεχόμενο να του υποβάλει ερωτήσεις» η Κέλι.

Ο Κρουζ χρησιμοποιήσει την ετικέτα #DuckingDonald για να χλευάσει τον Ντόναλντ Τραμπ καθώς αποσύρθηκε κακήν κακώς από το ντιμπέιτ και ανάρτησε ένα φωτομοντάζ όπου ο Ντόναλντ Ντακ με το κεφάλι του Ντόναλντ Τραμπ κάθεται σε ένα βουνό από χρήματα.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ