Ένας νεαρός άνδρας από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, συνελήφθη αφού ομολόγησε ότι είχε εισβάλλει σε γειτονικό σταβλο και έκανε σεξ με ένα άλογο – μινιατούρα.

Ο Τράβις Βάγκνερ είπε στην αστυνομία ότι είχε βιάσει το ίδιο άλογο αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ο Τράβις Βάγκνερ
Ο Τράβις Βάγκνερ

Ο εφιάλτης του ζώου έληξε όταν η αστυνομία έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον ιδιοκτήτη του στάβλου που είδε τον Τράβις να τον παραβιάζει. Ο Βάγκνερ συνελήφθη στο σπίτι του μετά την πράξη, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 6 μιλίων από τον στάβλο.

Σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά, ο Βάγκνερ παραδέχτηκε ότι «έβαλε το πέος του μέσα στο άλογο – μινιατούρα για περίπου 10 λεπτά», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το άλογο βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

Ο νεαρός που αντιμετωπίζει κατηγορίες για διάρρηξη και σεξουαλική επαφή με ζώο, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με εγγύηση 5.000 δολαρίων. Η ποινή για το τελευταίο αδίκημα μπορεί να φτάσει τα 2 χρόνια (το ανώτερο), ωστόσο εάν καταδικαστεί και για διάρρηξη, ο Βάγκνερ μπορεί να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα ακόμα και για 10 χρόνια.

Αν και στην Πενσυλβάνια η κτηνοβασία είναι παράνομη, υπάρχουν 14 αμερικανικές πολιτείες που δεν έχουν την έχουν απαγορεύσει ακόμη.

Τα αμερικανικά άλογα – μινιατούρα έχουν κατά μέσο όρο μήκος και ύψος μικρότερο του ενός μέτρου, ενώ ένα ενήλικο τέτοιο άλογο ζυγίζει περίπου 68 κιλά.

Πηγή: RT


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ