Δύο αγόρια ηλικίας 5 ετών έσκαψαν χρησιμοποιώντας παιδικά φτυαράκια μια σήραγγα με στόχο να φύγουν από το σχολείο τους στα Ουράλια και να αγοράσουν μια Τζάγκουαρ.

«Τα δύο αγόρια το έσκασαν από το νηπιαγωγείο τους στο Μαγκνιτογκόρσκ, κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής βόλτας, από ένα μικρό πέρασμα που είχαν σκάψει πριν από πολλές πολλές ημέρες με τη βοήθεια παιδικών φτυαριών στα θεμέλια του σχολείου τους» έγραψε μια τοπική εφημερίδα.

Οι μικροί «δραπέτες» αργότερα περπάτησαν περίπου 2 χιλιόμετρα εώς μία αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων όπου σκέφτονταν να αγοράσουν μια Τζάγκουαρ, διευκρίνισε η ίδια πηγή.

Μια περαστική υποψιάστηκε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε καθώς είδε τα παιδιά να περπατούν ασυνόδευτα δίπλα στην αντιπροσωπεία και τα ρώτησε τι ακριβώς έκαναν εκεί.

Έπειτα η γυναίκα τα οδήγησε σε ένα αστυνομικό τμήμα, όπου είχε σημάνει ήδη συναγερμός καθώς η διεύθυνση του σχολείου είχε ενημερώσει για την εξαφάνιση των αγοριών.

Η εκπαιδευτικός που ήταν επικεφαλής της τάξης των δύο παιδιών δήλωσε ότι δεν πρόσεξε ότι αυτά έλειπαν και σύμφωνα με τις τοπικές αρχές απολύθηκε.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ