Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του γραφείου της προεκλογικής εκστρατείας της, η Χίλαρι Κλίντον, υποψήφια για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο, συγκέντρωσε ακόμη 55 εκατομμύρια δολάρια το τελευταίο τρίμηνο του 2015.

Με αυτή την συγκέντρωση κεφαλαίων, το συνολικό ποσό που άντλησε από χρηματοδοτήσεις η 68χρονη Κλίντον για την προεκλογική της εκστρατεία το 2015, ανήλθε στα 112 εκατομμύρια δολάρια, κάνοντας την εκστρατεία της μία από τις καλύτερα χρηματοδοτούμενες στην κούρσα των προεδρικών εκλογών του 2016 στις ΗΠΑ.

«Στο ξεκίνημα αυτής της εκστρατείας η Χίλαρι Κλίντον έθεσε το στόχο των 100 εκατομμυρίων δολαρίων για βασικές συνεισφορές για το 2015 και ξεπέρασε αυτό το στόχο, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 112 εκατομμύρια δολάρια», υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

«Το τέταρτο τρίμηνο, πολίτες έδωσαν περισσότερα από 55 εκατομμύρια δολάρια, 37 εκατομμύρια δολάρια στην προεκλογική εκστρατεία και 18 εκατομμύρια δολάρια στο Δημοκρατικό Κόμμα», ανέφερε η Κλίντον στο λογαριασμό της στο twitter.

«Το 94% των δωρεών για το τέταρτο τρίμηνο (του 2015) ήταν ύψους 100 δολαρίων και λιγότερων και πάνω από το 60% των δωρητών ήταν γυναίκες», σημείωσε η Κλίντον.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ