Μια γυναίκα, μέλος του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), σύμφωνα με τις τούρκικες αρχές, σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης στην Κωνσταντινούπολη.

Η ανταλλαγή πυροβολισμών έγινε κατά τη διάρκεια επιχείρησης των δυνάμεων της τάξης στην περιοχή Σαντζάκτεπε, στην Κωνσταντινούπολη, βάσει πληροφοριών που υπήρχαν για την παρουσία μαχητών του PKK «που είχαν πάει εκεί από αγροτικές περιοχές για να διαπράξουν επιθέσεις αυτοκτονίας», αναφέρει το πρακτορείο Dogan.

Μια γυναίκα σκοτώθηκε και τρεις άλλοι που βρισκόντουσαν σε διαμέρισμα της περιοχής στο οποίο έγινε η επιχείρηση των δυνάμεων της τάξης συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, σύμφωνα με το Dogan.

Η αστυνομία συνέλαβε επίσης σήμερα το πρωί 10 άτομα τα οποία φέρεται να είναι μέλη μιας παράνομης οργάνωσης της άκρας αριστεράς, το Κομμουνιστικό Μαρξιστικό-Λενινιστικό Κόμμα (MLKP), σε άλλη επιχείρηση που πραγματοποίησε σε πολλές συνοικίες της Κωνσταντινούπολης, μετέδωσε παράλληλα το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ