Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ Jr φαίνεται ότι έχουν περισσότερα κοινά από το όνομά τους. Όπως λέει η παροιμία, το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά, ρήση που φαίνεται να επιβεβαιώνεται στην περίπτωση του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία με τον γιο του.

Το CNN φέρνει στο φως ηχογραφήσεις του πρωτότοκου υιού Τραμπ σε ραδιοφωνικές εκπομπές, όπως «Opie and Anthony», «Opie with Jim Norton», και «The Six Pack», όπου ακούγεται να σχολιάζει απαξιωτικά περιστατικά όπως οι πυροβολισμοί σε κινηματογράφο στο Κολοράντο το 2012, ενώ του «κακοφαίνεται» που δεν μπορεί να κοροϊδεύει παχύσαρκους ανθρώπους για λόγους πολιτικής ορθότητας.

«Η τεμπελιά είναι και αυτή μία ασθένεια» τονίζει σε δήλωσή του ο Τραμπ Jr, ενώ σε άλλη εκπομπή «χαριτολογεί» λέγοντας ότι όλοι οι Άραβες ονομάζονται «Μοχάμεντ» και «Αλί».

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ είναι το πρώτο παιδί του εκκεντρικού εκατομμυριούχου με το μοντέλο από την Τσεχία, Ιβάνα Τραμπ, ενώ δουλεύει μαζί με την αδερφή του Ιβάνκα και τον αδερφό του Έρικ, στον Οργανισμό Τραμπ, ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος.


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ