Μία ακραία πράξη μίσους συνέβη τον περασμένο μήνα στην Ινδία, όπου μία ομάδα ατόμων εισέβαλε σε ένα σπίτι στο Mewat και βίασε μία 20χρονη και την 14χρονη ξαδέρφη της, αφού προηγουμένως είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου τον θείο και τη θεία της.

Και ο λόγος: η υποτιθέμενη κατανάλωση μοσχαρίσιου κρέατος, κάτι που απαγορεύει ο ινδουϊσμός. Κάποιες μέρες μετά το συμβάν, το οποίο έλαβε χώρα το βράδυ της 24ης προς 25ης Αυγούστου, το ένα από τα θύματα της σκληρής επίθεσης, η 20χρονη κοπέλα, μίλησε στο BBC για το γεγονός.

Όπως αποκάλυψε η 20χρονη, αρνούμενη την κατηγορία ότι έφαγε μοσχαρίσιο κρέας, ανέφερε: «Είπαν πως φάγαμε βοδινό κρέας και γι’ αυτό μας ατίμασαν. Ακόμα, απείλησαν να σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου, αν λέγαμε σε κάποιον τι μας συνέβη».

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της μουσουλμανικής κοινότητας στην περιοχή Mewat, Ramzan Chaundhary, δήλωσε πως: «Η κοινότητα των Μουσουλμάνων είναι σοκαρισμένη και πραγματικά τρομαγμένη, καθώς δεν έχει ξαναγίνει μια τόσο τραγική επίθεση στην περιοχή μας».


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ