Μετά τους αγανακτισμένους, τις τελευταίες μέρες βλέπουμε τους… σαμπανισμένους. Αναφερόμαστε, φυσικά, στους ανθρώπους που στηρίζουν και φυσικά θα δώσουν το «παρών» στη σημερινή «δεξίωση – διαμαρτυρία» που θα γίνει στο Σύνταγμα, υπό τη σκιά κοντέινερ που θα περιέχουν εκατοντάδες κιβώτια σαμπάνιας.

Οι εκ των διοργανωτών της «δεξίωσης – διαμαρτυρίας», Άδωνις Γεωργιάδης και Γιώργος Τσουκαλαδάκης, ενημέρωσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τους… σαμπανισμένους πως θα πρέπει να φορούν ρούχα μεγάλης αξίας (θα υπάρχουν πολλοί φωτογράφοι, άλλωστε), να κρατούν κολωνάτα ποτήρια, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους θα έχει διαμορφωθεί ειδικό πάρκινγκ στην οδό Ερμού για τις Πόρσε Καγιέν και όχι μόνο.

Κατά μήκος της πλατείας Συντάγματος θα έχουν τοποθετηθεί πολυέλαιοι, καθώς και ένα τεράστιο κόκκινο χαλί, έτσι ώστε οι κυρίες που θα παραβρεθούν στη «δεξίωση – διαμαρτυρία» να μην λερώσουν τις δωδεκάποντες και βάλε Louboutin τους…

Κάποιες, άλλωστε, πρέπει να τις επιστρέψουν.

Αφορμή για τα παραπάνω στάθηκε ατάκα νέου στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος σχολιάζοντας τη σημερινή διαμαρτυρία, είπε: «Απόψε θα πάμε με σαμπάνιες…»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ